Online visum Turkije regelen

Online uw visum Turkije regelen? Dat kan bij Mijnvisum.nl! Eenvoudig, snel en veilig. Het invullen van het aanvraagformulier duurt nog 3 minuten en ontvangen wij vóór 22:00 uur uw betaling, dan krijgt u nog dezelfde dag het e-visum per mail toegestuurd. Zo kunt u ook last-minute een spoedaanvraag doen, zonder extra te betalen. Een online visum Turkije aanvragen is daarmee niet alleen handig, maar ook nog eens voordelig. Vraag via onderstaand knop direct uw e-visum Turkije aan.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een Turks e-visum is eenvoudig. U hoeft slechts deze stappen te volgen.

Aanvragen

Het e-visum Turkije vraagt u eenvoudig aan door het online aanvraagformulier in te vullen, dit duurt ongeveer 3 minuten.

Betalen

Betaal het e-visum eenvoudig en veilig via uw eigen bank. Dit kan bij MijnVisum.nl met iDEAL, Bancotact, Paypal of Creditcard.

Ontvangen

Het e-visum Turkije wordt per e-mail naar u toegestuurd. Vandaag besteld voor 22.00 uur is vandaag geleverd. 365 dagen per jaar.

Wat is een e-visum Turkije?

Reist u binnenkort voor zaken naar Turkije of bent u van plan om op vakantie te gaan naar het land met haar prachtige zandstranden, heerlijke temperaturen, gezellige badplaatsen en eeuwenoude cultuur? Dan bent u als Nederlandse reiziger verplicht het e-visum Turkije aan te vragen. Hier dient u vooraf uw reis naar Turkije over te beschikken. Sinds kort is het namelijk niet meer mogelijk om bij aankomst uw visum te kopen. Dit geldt voor elke Nederlandse reiziger, kinderen en baby’s inbegrepen.

Het e-visum Turkije is een officieel reisdocument om naar en in Turkije te kunnen reizen. Zowel voor een zakelijk als toeristisch doeleinde. Het is een (goedkoper) alternatief voor visa die het Turkse consulaat en douanekantoren afgeven.

Geldigheid, reizen & verblijfsduur

Het e-visum Turkije is 180 dagen geldig. Binnen de 180 dagen dat u over het e-visum beschikt mag u onbeperkt in en naar Turkije reizen. Let op, de maximale verblijfsduur in Turkije is 90 dagen.

Na afloop van deze 90 dagen, of wanneer de geldigheid (180 dagen) is verlopen, kunt u gerust opnieuw online een visum Turkije aanvragen.

online e-visum turkije voorbeeld

Wilt u een Turks visum aanvragen?

Vraag visum aan