Een Egypte visum voor slechts €34,95!
 • MijnVisum
  5.0
  Based on 2 reviews
  powered by Google
 • Aanvragen

  Het visum Egypte vraagt u eenvoudig aan door het online aanvraagformulier in te vullen, dit duurt ongeveer 5 minuten.

  Betalen

  Betaal het visum eenvoudig en veilig via uw eigen bank. Dit kan bij MijnVisum.nl met iDEAL, Bancotact, Paypal of Creditcard.

  Ontvangen

  Het visum Egypte wordt per e-mail naar u toegestuurd. Binnen 8 dagen ontvangt u het Egypte visum.

  Egypte heeft verschillende soorten visa. Als u Egypte één keer in en uit reist dan kunt u gebruik maken van het ‘single-entry´ visum. Deze kost €34,95. Als u binnen de geldigheid van het visum Egypte vaker in- en uit wil reizen dan dient u een ‘multiple-entry’ visum aan te vragen. Deze kost € 69,90.. U schaft het Egypte visum eenvoudig vooraf aan bij MijnVisum.nl.

  Nederland en België beschikken beide over een adres voor het Egyptisch consulaat. In Nederland is dat in Den Haag en in België is dat Brussel. Wilt u een bezoek brengen aan het Egyptisch consulaat? Neem dan vooraf contact op voor het maken van een afspraak. Meer informatie over de ambassade en consulaat van Egypte in Nederland of België?

  Nederlanders kunnen niet met een ID-kaart naar Egypte. Heeft u de Belgische nationaliteit dan kunt u met een paspoort en met een eID naar Egypte. Let altijd wel op de geldigheid van uw reisdocument. Als u aankomt in Egypte met uw paspoort of eID dan moet deze nog minimaal 6 maanden geldig zijn en u dient over het e-visum Egypte te beschikken. 

  Het visum Egypte aanvragen duurt slechts enkele minuten. Houd uw paspoort of eID bij de hand en ga naar het aanvraagformulier e-visum Egypte. U vult hierop uw persoonsgegevens en reisdata in. De volgende stap is de betaling. U kunt betalen met iDeal, Bancotact, creditcard of overboeking. U ontvangt het e-visum Egypte binnen 8 dagen per e-mail.

  Uw visum voor Egypte nu aanvragen?

  Veilig betalen

  Wilt u een Egyptisch visum aanvragen?

  Vraag visum aan