• FAQ
  • Financieel
  • Is het veilig om betalingen te doen op mijnvisum.nl voor een e visum?
< Terug

Onze website handhaaft strenge veiligheidsnormen. We maken daarom gebruiken van beveiliging met SSL-certificaten.

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen uw browser en de website MijnVisum.nl. Uw gegevens worden hierdoor veilig en versleuteld verzonden zodat ze niet onderschept kunnen worden.

We adviseren om te betalen met iDEAL of Bancotact. Met iDEAL en Bancotact kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Veilig betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Categorie├źn: