• FAQ
  • Visum aanvragen
  • Moet ik aankomen in Turkije op de dag die ik invul op de visumaanvraag?
< Terug

Het visum is geldig vanaf de dag die u aangeeft als aankomstdag. Vanaf die datum is het visum 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Deze 90 dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn. U kunt zo vaak in- en uitreizen als dat u wilt. Hou er wel rekening mee dat uw paspoort, id kaart of eID nog minimaal 180 dagen geldig is op de dag dat u aankomt in Turkije. Het kan handig zijn om bij het invullen van de aankomstdag een datum aan te geven die enkele dagen eerder is dan de geplande datum van aankomst. Het kan namelijk voorkomen dat er wijzigingen optreden in uw reisplanning.

Categorie├źn: