Visum Turkije nodig

Een Turks visum voor slechts €24,95!
 • MijnVisum
  5.0
  Based on 2 reviews
  powered by Google
 • Hoe werkt het?

  Visum Turkije nodig?
  Het aanvragen van een Turks visum is eenvoudig. U hoeft slechts deze stappen te volgen.

  Aanvragen

  Het visum Turkije vraagt u eenvoudig aan door het online aanvraagformulier in te vullen, dit duurt ongeveer 3 minuten.

  Betalen

  Betaal het visum eenvoudig en veilig via uw eigen bank. Dit kan bij MijnVisum.nl met iDEAL, Bancotact, Paypal of Creditcard.

  Ontvangen

  Het visum Turkije wordt per e-mail naar u toegestuurd. Vandaag besteld voor 22.00 uur is vandaag geleverd. 365 dagen per jaar.

  Reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebben een Turks visum nodig voor een toeristische of zakelijk bezoek. Het zogeheten e-visum Turkije geeft formele toestemming om in Turkije te verblijven. Dit visum is een officieel document en verplicht voor zowel volwassenen als kinderen en baby’s. Meer informatie over de regelgeving en uitzonderingen staat op deze pagina.

  Nee, het was altijd mogelijk om bij aankomst in Turkije op het vliegveld het visum Turkije voor 15 euro te kopen. Vanaf 2014 is dit niet meer mogelijk en zijn de prijzen verhoogd tot €24,95. Recent, sinds oktober 2018, is het ook niet meer mogelijk om bij aankomst in Turkije het document te kopen en dient u het e-visum Turkije online aanvragen. U schaft het Turkse visum eenvoudig vooraf aan bij MijnVisum.nl.

  Ja, u kunt ook met uw ID-kaart naar Turkije. Met uw paspoort of ID-kaart kunt u naar Turkije, maar let wel op de geldigheid ervan. Als u aankomt in Turkije met uw paspoort of ID-kaart dan moet deze nog minimaal 6 maanden geldig zijn en u moet uiteraard over het e-visum Turkije beschikken. Het Turkse visum is 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag u 90 dagen in Turkije verblijven en zo vaak in- en uitreizen als dat u wil.

  Het visum Turkije aanvragen duurt slechts enkele minuten. Houdt uw paspoort of ID-kaart bij de hand en ga naar het aanvraagformulier e-visum Turkije. U vult hierop uw persoonsgegevens en reisdata in. De volgende stap is de betaling. U kunt betalen met iDeal, Bancotact, creditcard of overboeking. Ontvangen wij uw betaling voor 22.00 uur, dan ontvangt u nog dezelfde dag het e-visum Turkije per e-mail.

  Uw visum voor Turkije nu aanvragen?

  Veilig betalen

  Wilt u een Turks visum aanvragen?

  Vraag visum aan