Visum aanvragen Turkije voor slechts €39,95

Algemene informatie over het
Visum Turkije

Geldigheid:

180 dagen

Max. verblijfsduur:

90 dagen

Max. reizen:

Onbeperkt

Prijs:

€39,95

Wilt u een visum aanvragen voor Turkije? Dat doet u eenvoudig en voor slechts €39,95 bij MijnVisum.nl. Vul het onderstaande formulier vandaag nog in. Ontvangen wij uw betaling vóór 22:00 uur, dan sturen wij nog op dezelfde dag uw visum per e-mail.

Wilt u meer informatie over het e-visum Turkije, de voorwaarden en het reisdocument dat u kunt gebruiken? Klik dan hier. Voor vragen of advies kunt u gerust contact opnemen.

 • MijnVisum
  5.0
  Based on 2 reviews
  powered by Google
 • Wat is een e-visum Turkije?

  Reist u binnenkort voor zaken naar Turkije of bent u van plan om op vakantie te gaan naar het land met haar prachtige zandstranden, heerlijke temperaturen, gezellige badplaatsen en eeuwenoude cultuur? Dan moet u als Nederlandse reiziger het visum Turkije aanvragen. Deze dient u vooraf uw reis naar Turkije aan te vragen. Sinds kort is het namelijk niet meer mogelijk om bij aankomst uw visum te kopen. Dit is verplicht voor elke Nederlandse reiziger, kinderen en baby’s inbegrepen.

  Het e-visum Turkije is een officieel reisdocument om naar en in Turkije te kunnen reizen. Zowel voor een zakelijk als toeristisch doeleinde. Het is een (goedkoper) alternatief voor visa die het Turkse consulaat en douanekantoren afgeven.

  Geldigheid, reizen & verblijfsduur

  Een Turks visum is 180 dagen geldig. Binnen de 180 dagen dat u over het visum Turkije beschikt mag u onbeperkt in en naar Turkije reizen. Let op, de maximale verblijfsduur in Turkije is 90 dagen. Na afloop van deze 90 dagen, of wanneer de geldigheid (180 dagen) is verlopen, kunt u gerust opnieuw een Turkije visum aanvragen.

  Voorbeeld visum Turkije

  Kan ik met ID-kaart naar Turkije reizen?

  Ja, u kunt met een ID-kaart naar Turkije reizen. Veel websites geven aan dat het verplicht is om een paspoort of identiteitskaart te hebben welke bij aankomst in Turkije nog minimaal 6 maanden of 180 dagen geldig is. Dit is echter niet de formele termijn, maar een advies van de Turkse overheid. De formele regelgeving ligt ingewikkelder, klik hier voor meer informatie.

  Formeel gezien mag u Turkije ook in met een ID-kaart of paspoort dat minder dan 6 maanden geldig is. U dient echter het land te verlaten voordat uw reisdocument niet meer geldig is. Echter, we merken dat veel Turkse ambtenaren hier niet van op de hoogte zijn. Ons advies is dan ook om te allen tijde naar Turkije te reizen met een ID kaart welke nog minimaal 6 maanden (180 dagen) geldig is.

  paspoort id kaart turkije

  Turkije visum aanvragen op Mijnvisum.nl

  Een Turkije visum aanvragen doet u eenvoudig en goedkoop op Mijnvisum.nl. Houd uw reisdocument (paspoort of identiteitskaart) bij de hand tijdens het invullen van ons aanvraagformulier. Het aanvragen duurt maximaal 3-5 minuten. Mochten wij uw betaling vóór 22:00 uur ontvangen, dan sturen wij nog op dezelfde dag uw e-visum per mail. We blijven hierin afhankelijk van de Turkse overheid, maar uit ervaring kunnen wij u deze garantie geven. De betaling kunt u eenvoudig en veilig voldoen via iDEAL, VISA, Maestro, Mastercard en Bancontact.

  Wilt u een Turks visum aanvragen?

  Vraag visum aan